Наші вихованці

Здесь подзаголовок

Ігуана звичайна

Опис: Ігуана веде денний деревний спосіб життя. Найбільші представники цього виду бувають більш 1.5 м в довжину при середній вазі 4 кг. У дикій природі ігуани живуть в середньому 8 років, в неволі в два рази більше. Розмножуються до 4 разів на рік за допомогою відкладання яєць.

Харчування: Ігуана виключно травоїдна тварина віддає перевагу в якості їжі траві, квітам  і соковитим молодим пагонам дерев.

Навколишнє середовище: Тропічні області землі з дуже теплим, вологим кліматом.

Цікавий факт: Крім двох звичайних очей ігуана має ще й третє око на маківці. З його допомогою вона може вловлювати рух хижака що наближається. А своїм потужним хвостом вона користується як зброєю для самозахисту.

Поділіться в соц мережах :