Наші вихованці

Здесь подзаголовок

Білий полярний вовк

Опис: Полярний вовк живе на тій же території що і десятки століть тому, зважаючи на дуже слабку конкуренцію з людиною. Вага полярного вовка досягає 85 кг при середньому зрості 130-150 см. Тривалість життя цього виду в природному середовищі близько 7 років, в неволі до 17 років.

Харчування: Заради того щоб вижити він може харчуватися чим завгодно, але в перевазі звичайно ж м'ясо. У пошуках їжі в полярний вовк може обходити територію до 2000 кілометрів. Піймавши здобич може за один раз з'їсти до 10 кг м'яса разом з кістками, перемелюючи їх могутніми щелепами з 42-х зубів. Основною їжею для них є полярні зайці, лемінги, північні олені а також вівцебики.

Навколишнє середовище: Батьківщина полярних вовків це сама неродюча територія земної кулі де більше півроку панує полярна ніч. Винятками можуть бути лише території повністю покриті льодом.

Цікавий факт: Полярні вовки дуже соціальні тварини живуть, як правило, зграями складаються з 7-10 особин. У них дуже розвинений батьківський інстинкт, тому про новонароджених вовченят піклується вся зграя, навіть якщо вовчиця-мати пішла на полювання і залишила на деякий час малюків в лігві.

Поділіться в соц мережах :